Stadswandelingen met gids

Ontdek Zutphen in het donker: speciale winterwandeling met gids
Vanaf 6 december t/m 3 januari

Wilt u Zutphen ontdekken in het donker? In samenwerking met het SAZ en Gilde Zutphen organiseert VVV Zutphen speciale winterwandelingen met gids. Elke vrijdag (vanaf 6 december) vertrekt er stadsgids vanaf de VVV (kijk in de webshop naar de beschikbare tijden) . Tijdens deze rondwandeling neemt de stadsgids u mee langs stijlvol verlichte middeleeuwse panden, torens en kerken. Onderweg wordt u verrast met historische verhalen en bijzondere wetenswaardigheden.

In Zutphen wordt veel erfgoed ‘s avonds in de schijnwerpers gezet, wat deze avondwandeling een magische sfeer geeft. Stadswandelingen met gids zijn niet alleen populair bij toeristen, maar ook bij inwoners uit Zutphen die hun stad op een andere manier willen leren kennen. De winterwandeling duurt anderhalf uur en kost € 5,- per persoon (kaarten zijn via deze speciale VVV Webshop te koop). 

 

Ook voor groepen

Wilt u op stap met een groep? Deze winterwandeling met gids is ook te boeken voor groepen vanaf 6 persponen, ook op andere dagen en tijdstippen. Leuk om te combineren met bijvoorbeeld een diner. Voor informatie over mogelijkheden en beschikbaarheid kunt u contact opnemen met de VVV via groepen@inzutphen.nl of 0575-844538. Voor het boeken van een groepsarrangementen worden + € 10,- boekingskosten gerekend.    

 

Praktische informatie:

Winterwandeling Zutphen met gids

  • Startpunt VVV Zutphen, Houtmarkt 75. Verzamelen voor de deur (VVV is gesloten op dat tijdstip).
  • Maximale groepsgrootte per gids is 20 personen, vooraf een kaart kopen is verplicht.
© 2019 - 2020 VVV Zutphen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel